Стартира записването за училището по безопасно шофиране с пилотите на EKO Racing Team Мартин Чой и Илия Царски

Стартира записването за училището по безопасно шофиране с пилотите на EKO Racing Team Мартин Чой и Илия Царски

- 09/06/2015 

На 26 юни, на състезателната писта в Серес, Гърция ще се състои традиционното училище по безопасно шофиране EKO Racing School. И тази година бензиностанции ЕКО ще подарят на 30 фена на моторните спортове възможността да направят серия от обиколки със собствен мотоциклет или автомобил.

В рамките на един ден най-добрия български мотоциклетист Мартин Чой и многократния рали шампион Илия Царски ще се превърнат в учители по безопасно шофиране.

EKO Racing School ще започне с кратко обучение на участниците относно спецификата на пистата и съвети за безопасно шофиране от едни от най-добрите български състезатели в моторните спортове – пилотите на EKO Racing Team.  

Сред специалните гости, които ще преминат през обучението са двама отявлени фенове на моторите - актьорът Владо Карамазов и самураят в кухнята на Master Chef  Петър Михалчев.

EKO Racing School е част от дългосрочна социална кампания на бензиностанции ЕКО „Обади се, като стигнеш”, която цели увеличаване на безопасността на участниците в движението. Училището се провежда за втора поредна година на пистата в Серес при огромен интерес от страна на феновете на моторните спортове.

Записването за участие в EKO Racing School става на http://gong.bg/ekoracingschool.

За участници в EKO Racing School ще бъдат избрани първите 15 записали се във всяка от двете категории – мотористи и автомобилисти и отговарящи на условията на играта.

В случай че някой от регистрираните участници не отговаря на посочените критерии, той автоматично бива заместен от следващия по списък. Задължително условие е всеки участник да притежава валидно свидетелство за управление на превозно средство в категорията, в която участва, както и превозното му средство да има валиден документ за технически преглед.
 
 
 
 
Назад