Бензиностанции ЕКО пускат в продажба иновативното гориво Diesel Avio Double Filterted!

Бензиностанции ЕКО пускат в продажба иновативното гориво Diesel Avio Double Filterted!

- 07/07/2015 

  Бензиностанции ЕКО пускат в продажба иновативното гориво

Diesel Avio Double Filterted!

AVIO Filter осигурява чистота на дизела на нивото на самолетното гориво

 

Днес, 7 юли, бензиностанции ЕКО представиха иновативното гориво Diesel Avio Double Filterted - единственото в България с чистота на самолетно гориво. Това се постига чрез специалната двойна филтрираща технология, взаимствана от авиацията. Тя се състои от механичен филтър, който отстранява твърдите частици и абсорбиращ филтър, който редуцира водното съдържание на горивото.

„От стъпването ни на пазара преди 12 години, ние от ЕКО не спираме да работим едновременно в две посоки - за конкурентното развитие на пазара и за увеличаване на доверието на потребителите към сектора. От самото начало иновациите в продуктовото портфолио и обслужването на клиентите са наши ключови приоритети. И с иновативният Diesel Avio Double Filterted продължаваме да инвестираме в посока увеличаване на удовлетвореността на нашите клиенти“, сподели Георги Деянов, Изпълнителен директор на „ЕКО България“ ЕАД.

Освен кристална чистота, Diesel Avio Double Filterted съдържа добавки от най-ново поколение, разработени в сътрудничество с една от най-голямите в света химически компании, които му осигуряват максимална ефективност, Това гарантира, че автомобил, зареден с новото гориво, ще има по-голямо ускорение, намаляване на шумовете и по-малко вибрации, както и нулева загуба на мощност на двигателя през цялото време на работа и в целия диапазон на оборотите му. *

Едновременно с това новият Diesel Avio Double Filterted дава изключителни резултати при почистването на двигателя, което води и до намаляване на консумацията на гориво. Двигателят се възстановявя до нормалното му функциониране само с 2 зареждания на пълен резервоар с Diesel Avio Double Filterted , а с 5 - се отстраняват и вътрешните отлагания в инжекторите.

„Като човек с опит в авиобранша, за мен на първо място винаги е била безопасността на хората по време на път. А в основата на тази безопасност е това да познаваш добре машината си и правилно да се грижиш за нея. Иновативната технология на Diesel Avio Double Filterted наистина носи неоспорими ползи за потребителите и осигурява възможно най-добрата грижа за двигателя. Това е грижа за вашата безопасност“, допълни пилотът Марио Гаврилов, специален гост на събитието и посланик на Diesel Avio Double Filterted.

Иновативното гориво Diesel Avio Double Filterted вече е в продажба в избрани обекти от веригата.

*Посочените резултати са сравнителни между дизелова база EN590 B7 #1664 и дизелово гориво EN590 B7 #1664 с добавка Diesel Avio Double Filterted с дозировка, посочена в техническата документация на производителя на добавката.
 

---

Бензиностанции ЕКО са собственост на ЕКО България ЕАД. Компанията присъства на българския пазар от юли 2002 г. и е част от най-голямата индустриална и търговска корпорация в Гърция - Hellenic Petroleum Group. В България действат 84 ЕКО бензиностанции – София, Асеновград, Ахелой, Банско, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Враца, Горна Оряховица, Гоце Делчев, Димитровград, Добрич, Дупница, Ихтиман, Кресна, Кула - Видин, Кулата, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Плевен, Перник, Петрич, Пловдив, Радиново, Русе, Свиленград, Своге, Сливен, Смолян, Стара Загора, Хасково, Шумен и Ямбол.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Назад