Илия Царски и Мартин Чой откриха първия пит стоп на бензиностанции ЕКО

Илия Царски и Мартин Чой откриха първия пит стоп на бензиностанции ЕКО

- 01/09/2014 

Най-добрите български състезатели в моторните спортове - шампионът по пистов мотоциклетизъм Мартин Чой и многократният рали първенец Илия Царски, откриха първия пит стоп на бензиностанции ЕКО. В обособената зона “Спри и провери“ всеки може да провери основните елементи по безопасността на автомобила си – светлини, течност за спирачки, антифриз и налягане на гумите. Създаването на специални пит стопове по обектите на ЕКО е част от дългосрочната социална кампания „Обади се, като стигнеш!”, която цели увеличаване на безопасността на участниците в движението.

 

Първият пит стоп бе открит на бензиностанция ЕКО на магистрала „Тракия“ до гр. Ихтиман, като проверките на първите автомобили бяха извършени от механиците от екипа на Илия Царски. Затова и сред първите превозни средства, преминали през зоната „Спри и провери“, бе и състезателният автомобил на многократния шампион.

 

Всички посетители на бензиностанцията получиха и автографи и съвети по безопасно шофиране от двамата посланици на кампанията „Обади се, като стигнеш!“ - Илия Царски и Мартин Чой.

 

Следващата седмица зони „Спри и провери“ ще бъдат открити и на други два обекта на ЕКО, намиращи се на ключови места на изходите на София – бензиностанциите на булевардите „Черни връх“ и „Цар Борис III”.
 
 
 
 
Назад