„ЕКО България“ ЕАД с отличие в престижния конкурс European Business Awards 2014/2015

„ЕКО България“ ЕАД с отличие в престижния конкурс European Business Awards 2014/2015

- 05/09/2014Компанията ще представлява България  в категорията „Устойчиво развитие“  

 

ЕКО България беше официално обявена за Национален шампион на България в конкурса Европейски бизнес награди (European Business Awards). Това е една от най-престижните класации, които се подкрепя от бизнес лидери, учени, представители на медии и политици от цяла Европа. „ЕКО България“ ЕАД е избрана да представлява България в категорията „Устойчиво развитие“ (Environmental & Corporate Sustainability) благодарение на постигнатите добри резултати и активни действия в областта на социалната отговорност и устойчивото бизнес развитие. Престижното отличие бензиностанции ЕКО получават заради дългосрочната социална кампания „Обади се като стигнеш” и заради добрите бизнес резултати през изминалата година.

 „Изключителна гордост и признание е за нас да бъдем избрани за Национален шампион, който да представлява България в European Business Awards. Това е поредното признание, което получаваме за дългосрочната ни социална програма „Обади се, като стигнеш!.”, сподели Георги Деянов, Изпълнителен директор на ЕКО България.

„Поздравления за „ЕКО България“. Голямо постижение е да бъдеш избран за Национален шампион и пожелавам успех в предстоящите фази от надпреварата. European Business Awards получава все по-голямо признание, като насърчава компаниите към по-добри резултати и помага за подобряване на конкурентоспособността им в цяла Европа. Всяка година броят на участниците става все по-голям и тази година се очертава да е една от най-оспорваните в историята на конкурса.”, каза Адриан Трип, Изпълнителен директор на European Business Awards.

В предстоящия втори кръг от конкурса специално сформирано жури от европейски бизнес лидери, учени и предприемачи ще оценят видеата, представящи участниците и ще отличат най-добрите претенденти с награда ‘Ruban d’Honneur’. Всички национални шампиони ще вземат участие и в гласуването за „Public Champions” за всяка страна.

                                                                                                                                                                                                                        „
Назад