Служителите на ЕКО България изтичаха общо 265 км на маратон София за благотворителна кауза

Служителите на ЕКО България изтичаха общо 265 км на маратон София за благотворителна кауза

- 13/10/2014 

43-ма служители от централният офис на ЕКО България и от бензиностанции ЕКО се включиха в маратон „София“ в подкрепа на фондация „Тацитус“ за борбата с детския аутизъм. Екипът на Еко България беше воден от многократния шампион по мотоциклетизъм – Мартин Чой.

 

Доброволците изтичаха общо 265 километра, като сумата която беше дарена на Фондацията е 13 250 лв.

 

Участието на ЕКО България в събитието беше уважено от кметът на София – г-жа Йорданка Фанкдъкова, която лично поздрави екъпа на ЕКО България за участието в инициативата, след финала.

 

Символичното предаване на чека със събраната сума на фондация „Тацитус“ беше направено на подиума за награждаване на маратон „София“ и беше излъчено директно по Българската Национална Телевизия.

 

Събитието бе част от цялостната инициатива за корпоративна социална отговорност на Hellenic Petroleum, която обединява участието на служителите от всички страни в благотворителния маратон в Атина тази година.

 

Четиримата най-добри атлети от ЕКО България и шампионът по мотоциклетизъм Мартин Чой ще се присъединят към екипа на Hellenic Petroleum, който ще участва в маратона на Атина на 9 ноември и също ще подкрепят благотворителната каузата на Групата.

 

 

 

 

 

Назад