EKO България с маркетингова награда за груповата инициатива Заедно

EKO България с маркетингова награда за груповата инициатива Заедно

- 27/02/2015
EKO
България с маркетингова награда за груповата инициатива Заедно

 

 

EKO България получи втора награда в категорията „Маркетинг, свърза с кауза” в Годишните награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите. ЕКО беше отличена за цялостната инициатива за корпоративна социална отговорност на Hellenic Petroleum Group - „Заедно” .

 

Първата проява на платформата „Заедно” в България беше участието на служителите на ЕКО България в маратон „София” в името на благородната кауза - подкрепа на сдружение „Тацитус” за подпомагане на деца с аутизъм. Сумарно пробяганите километри бяха 265 км. и на базата на тях беше формирана сумата за дарението от 13 250 лв. 

 

Българския форум на бизнес лидерите връчи своите Годишни награди за отговорен бизнес за 12-та поредна година на официална церемония в София Хотел Балкан в присъствието на президента на Република България, заместник министри и на над 300 представители на бизнеса в България. Целта на конкурса е да популяризира добрите практики на компаниите и да поощри останалите фирми да развиват активна социална политика. 

 

Тази година в най-престижния конкурс в областта на корпоративната социална отговорност в България се състезаваха 77 проекта на 55 компании в шестте категории: „Инвеститор в обществото”, „Инвеститор в знанието”, „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд”, „Инвеститор в околната среда”, „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие” и „Маркетинг, свързан с кауза” .

 

Назад