Общи условия на промоцията "Зареди за летни емоции"

Общи условия на промоцията "Зареди за летни емоции"

- 29/06/2018 

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯ „ЗАРЕДИ ЗА ЛЕТНИ ЕМОЦИИ”

            При всяка покупка на горива  и продавани стоки в бензиностанции ЕКО (на една касова бележка или фактура) на стойност 25 лв. за леки автомобили и 100 лв. за автобуси или камиони над 3,5 тона (наричана „Промоционална сума“),  по Ваше желание имате право да получите от касата 1 промо стикер. 1 промо стикер = 1 бонус точка.

            Ако Вашата покупка надвишава горните минимални лимити, имате право да получите по един промо стикер за всяка „Промоционална сума“, съдържаща се изцяло в крайната стойност на Вашата покупка, като закръгляването е към по-малката стойност на съдържащите се пълен брой „Промоционални суми“.

Примери за покупка на стоки и гориво за лека кола на стойност:

 30 лв. = 1 промо стикер; 90 лв. = 3 промо стикера; 120 лв. = 4 промо стикера

Примери за покупка на стоки и гориво за автобуси или камиони над 3,5 тона и стоки на стойност:

140 лв. = 1 промо стикер; 260 лв. = 2 промо стикера; 380 лв. = 3 промо стикера

            Ако зареденото гориво е EKO Racing 100 или Diesel Avio Double Filtered, за всяка „Промоционална сума“ получавате по 2 промо стикера.

            За целите на настоящата Промоция, при определяне на стойността на покупката предоставяните от бензиностанции ЕКО други видове ползвани отстъпки не се взимат предвид, като за валидна се приема брутната стойността на покупката (на една касова бележка или фактура) преди приспадането на съответната отстъпка.

            Залепете съответния брой промо стикери във Вашия колекционерски талон. За покупката на различни продукти може да се изискват различен брой промо стикери.

            Предайте попълнен талона на касата в най-близката бензиностанция ЕКО и се възползвайте от уникалната оферта на продукти с марките Carl Schmidt Sohn и Pininfarina HOME COLLECTION.

            Всеки от промоционалните продукти може да се ползва напълно самостоятелно и закупуването на един продукт не налага и не е обвързано със закупуването и на друг продукт.

            За отделните промоционални продукти при предаване на попълнен колекционерски талон се предлагат различни отстъпки в размер от 55% до 73% .

            Колекционерският талон ще намерите в промоционалните брошури.

            Няма ограничение за броя закупени продукти и попълнените колекционерски талони.

            Всеки промоционален продукт може да бъде закупен на редовна цена и без да се ползва отстъпка.

            Бонус точки могат да бъдат събирани в периода от 01.07.2018 г. до 23.09.2018 г. включително.

            Точките могат да бъдат използвани съгласно условията на настоящата промоция от 01.07.2018 г. до 07.10.2018 г. включително.

            Промоцията е валидна до изчерпване на промоционалните количества. Офертата за покупка на продукти с марките Carl Schmidt Sohn и Pininfarina HOME COLLECTION е валидна само за бензиностанции ЕКО на територията на Република България. Колекционерските талони не могат да бъдат копирани и нямат цена.

"ЕКО България" ЕАД си запазва правото да променя правилата на Промоцията, продължителността и механиката й, като предварително обявява всички промени на www.eko.bg

С участието си в настоящата Промоция клиентите потвърждават, че са запознати и се съгласяват с настоящите Общи условия.

Назад