Награди

НаградиМоля, разгледайте някои от нашите награди:
 
  • На 2 декември 2009 г. Европейската комисия награди ЕКО България за приноса на компанията към повишаване на пътната безопасност. Лично еврокомисарят по транспорта Антонио Таджани връчи наградата на Нана Серкеджиева, Маркетинг и PR мениджър на ЕКО по време на официалната годишна церемония на Европейската харта за пътна безопасност в Брюксел. Призът на ЕКО е за дългосрочната социално отговорна програма „Обади се, като стигнеш!” и е в категорията "Големи и мултинационални компании".
     
 

 

  • През май 2009 г. събитието "Пътят продължава" по повод Петия рожден ден на бензиностанции ЕКО получи наградата за PR събитие за 2008 г.  на Българското дружество за връзки с обществеността. Призът е за V+O Communication. 


 

  • През януари 2009 г. кампанията "Обади се, като стигнеш!" бе удостоена с трето място в категория "Маркетинг, свързан с кауза" на Годишните награди за отговорен бизнес 2008, организирани от Българския форум на бизнес лидерите.  

 

  • През м. ноември 2007 г. кампанията "Обади се, като стигнеш!" бе удостоена с трето място в категория "Инвеститор в обществото" на Годишните награди за отговорен бизнес 2007, организирани от Българския форум на бизнес лидерите. 

 

  • Кампанията "Обади се, като стигнеш!" получи специалната награда на Конфедерацията на работодателите в България (КРИБ) в категорията Социална кампания на традиционните награди за постижение в областта на PR, организирани от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) - април 2007 

 

Назад