Обади се, като стигнеш!

Обади се, като стигнеш!Уважаеми клиенти,
 
Благодарение на вашата съпричастност, към настоящия момент във фонд „Обади се като стигнеш” са събрани над 220 000 лв. До момента средствата от фонда бяха изразходвани за:
• помагала за пътна безопасност и светлоотразители за 25 000 първокласници от 12 града в страната
• серия от образователни спектакли в столичните детски градини
• дарение на 4 светофарни уредби в 4 столични детски градини
• изграждане на детска образователна площадка на бензиностанция ЕКО, на бул. Александър Стамболийски и ул. Димитър Талев в Пловдив
 
От 01/08/2012 ЕКО преустановява събирането на средства във фонда и се фокусира върху изграждането на светлинни пешеходни пътеки и върху поредица от активности, които насърчават безопасността на мотоциклетистите и толерантността на пътя.
 
В тази връзка, от 01/08/2012 прекратява издаването на карти „Обади се, като стигнеш” и продажбата на светлоотразители.
 
 
 

Отстъпките по пуснатите в обръщение карти „Обади се, като стигнеш” стават идентични с тези, валидни за карти „Приятели”, а именно:
 
Отстъпки, съгласно Общи условия за ползване на карти ЕКО ПРИЯТЕЛИ (за физически лица) валидни от 07.01.2012
 

Повече информация за кампанията „Обади се, като стигнеш”, както и за новите проекти на бензиностанции ЕКО можете да откриете ТУК

 

Уважаеми клиенти,

ЕКО България има удоволствието да Ви представи новата посока в грижата за нашите деца и тяхната БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ – а именно създаването на фонд „Обади се като стигнеш”, осъществена с подкрепата на:

      

При всеки закупен литър гориво посредством плащане в БРОЙ или посредством ДЕБИТНА / КРЕДИТНА банкови карти при използване на новите карти, клиента получава отстъпка от 0,04 лв./л. и дарява във ФОНДА 0,01 лв./л., а ЕКО удвоява дарената сума. Средствата събирани във фонда, ще бъдат целенасочено изразходвани за поредица от активности свързани с детската безопасност.

 
Всички приходи от продажбата на материалите свързани с кампанията за БЕЗОПАСНОСТТА НА ДЕЦАТА НА ПЪТЯ също ще постъпват във ФОНДА: това са картите ОБАДИ СЕ КАТО СТИГНЕШ и светло-отразителните елементи (играчки).

За детайли моля разгледайте приложенитe по-долу брошури на кампанията.

 

Всички ние може лесно да станем част от тази отговорна мисия!

С уважение,

Екипът на ЕКО България 
 
Подкатегории

Назад