Карти EKONOMY за физически лица

Карти EKONOMY за физически лицаКарта „EKONOMY“ може да Ви бъде издадена след попълване на заявление и представянето му в най-удобната Ви бензиностанция ЕКО. Заявлението може да бъде попълнено по два начина – на място във всяка бензиностанция ЕКО или през интернет сайта ни www.eko.bg. В случай, че изберете да попълните заявлението on-line, то трябва да го разпечатате и да го представите в най-удобната Ви бензиносатнция ЕКО.  

Пластиката се издава веднага на място, като при първо изваждане на такава карта дължите такса в размер на 2,50 лв. Вашата карта EKONOMY е активна веднага при получаването й и можете да се възползвате от отстъпките, които тя предоставя веднага. Информация за текущите отстъпки по карта EKONOMY можете да намерите на сайта ни www.eko.bg.

 

Остъпките, които получавате при използване на карта EKONOMY са както следва:

*Посочените отстъпки не важат за бензиностанции ЕКО в гр. Варна, гр. Горна Оряховица, гр. Сливен, гр. Добрич и гр. Стара Загора.
Отстъпката при зареждане с карта EKONOMY в гореизложените градове е в размер на 0,02 лв/литър за всички горива и автогаз.
 

Уважаеми клиенти, от 1 октомври 2017 до 30 март 2018 г.  отстъпката за автогаз с карти EKONOMY в следните бензиностанции ЕКО е 0,10 лв на литър:

гр. София - район Люлин и Модерно предградие с адреси :

Бензиностанция ЕКО на бул. Сливница 8А;

Бензиностанция ЕКО на бул. П. Владигеров  ул. 701;

Бензиностанция ЕКО на бул. “Царица Йоана”, Люлин 7-ма част;

Бензиностанция ЕКО на ул. “Адам Мицкевич” 1;

гр. Бургас:

Бензиностанция ЕКО, Индустриална зона, вход Созопол

Бензиностанция ЕКО, кв. „Акациите“, ул. „Индустриална” №33

гр. Перник:

Бензиностанция ЕКО на бул. „Юрий Гагарин“

Бензиностанция ЕКО на ул. „Скоростна магистрала“

 
* Карта EKONOMY се издава след представяне на попълнено заявление в най-удобната Ви бензиностанция всеки работен ден в периода от 8:30h до 19:00h.
Назад