Вторият автомобил от играта за лоялни клиенти ЕКО Smile бе връчен

Още добри новини – връчихме втория автомобил  от промоционалната игра по случай старта на лоялната програма EKO Smile. Победителят е Любомир Щерев от Хасково, който спечели ново Suzuki S-Cross във впечатляващ син цвят. 57-годишният късметлия беше избран на случаен принцип от компютърен софтуер и в присъствието на нотариус.

"Адреналинът беше много голям и все още расте! Не съм предполагал, че е възможно, по Коледа наистина стават чудеса. Вярвайте в чудесата!", сподели Любомир Щерев малко след като получи ключовете от своя нов автомобил.

 Наградата бе връчена от изпълнителния директор на ЕКО България г-н Андреас Триантопулос в шоурума на Suzuki София, където присъстваха представители и служители на двете компании, както и близките на печелившия.

Пожелавам на г-н Щерев и неговото семейство светли празници, безаварийно шофиране и още положителни емоции от бензиностанции ЕКО.“ – пожела г-н Триантопулос по време на събитието.Поради големия интерес, но и като празничен жест към нашите клиенти,  удължаваме срока за участие в промоционалната игра с още един месец – до 31 януари 2024 г., включително. В томболата за третия и последен автомобил Suzuki S-Cross участват всички, регистрирани в нашата лоялната програма до тази дата - онлайн или на място в някои от обектите на веригата. Напомняме, че тези, които си направят допълнително и профил в мобилното приложение ЕKO Smile получават двоен шанс да спечелят голямата награда.

Побързайте, защото остана само един автомобил!

Участието в промоцията не е обвързано с покупка. Подробните условия на играта и всички възможности регистрация ще откриете на www.ekosmile.bg.

Семейството на EKO България ви пожелава светла Kоледа и щастлива Нова година, изпълнена с много късмет!