Държавната отстъпка продължава до 31 декември 2022

ДЪРЖАВНАТА ОТСТЪПКА ПРОДЪЛЖАВА ДО 31 ДЕКЕМВРИ 2022

1.  

След шестмесечна активност държавната отстъпка от 25 ст./л за заредено гориво спира и няма да бъде удължена, като ще бъдат спазени първоначалното заложените срокове в решението. В тази връзка финалният срок, до който можете да се възползвате от нея, е до 20:00 ч. на 31-ви декември 2022 г.


ЕКО България е в готовност да подкрепи всяка бъдеща подобна държавна инициатива в полза на клиентите, както беше и до сега.


С картите ни за лоялност ЕКОНОМИ ще продължите да зареждате в нашите обекти с отстъпка от 7 ст./л за дизел и бензин, както и такава от 3 ст./л газ или кг метан.


Освен търговски намаления, качествено гориво и продукти, във всички ЕКО обекти ви посрещаме с добро отношение и усмивки, съчетани със стремежа ни да си тръгнете удовлетворени, за да се видим отново. 


Желаем ви приятно ЕКО преживяване, лек път и ви очакваме. 


Въпроси и отговори, свързани с държавната отстъпка за горива от 25 ст. л/кг.


Извлечение от Закон за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2022 г., Държавен вестник, брой: 52, от дата 5.7.2022 г.  

--------------------------------------

За ЕКО България

ЕКО България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от Hellenic Petroleum Group – едно от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на ЕКО България се дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 91 бензиностанции под марката ЕКО на територията на страната.