Мартин Чой подписа тринадесети пореден договор за партньорство с ЕКО България

Мартин Чой подписа тринадесети пореден договор за партньорство с ЕКО България, който доказа вярата на компанията в неговото бъдеще
София, 24 февруари 2023 г. Най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой преподписа договор с ЕКО България за тринадесета поредна година и те пак ще бъдат негов основен спонсор в стартовете му от календара - благодарение на големите усилия, огромното доверие, общите цели и вярвания, Чой парафира споразумението лично с Андреас Триантопулос – изпълнителен директор на компанията. С новия договор са обезпечени състезанията на Чой в Републиканския, Източноевропейския и Световния шампионат за 2023-та година.


Мартин Чой e дългогодишен посланик на ЕКО България, който активно подкрепя социално отговорните инициативи на компанията свързани с пътната безопасност. Важна част от партньорството е именно дългогодишният проект „ЕКО мото училище“, стартирал още през 2012 година, по време на който състезателят провежда сесии по обучение на любители мотоциклетисти от цялата страна по безопасност и толерантност на пътя.


„Искам да благодаря на EKO България за подкрепата към мен и екипа ми. Това е много важен момент, защото ми дава огромна сигурност за предстоящите 16 старта, в които ще участвам до края на годината. Очаква ме много дълъг сезон, на три фронта, както се казва и сътрудничеството с EKO е от изключително значение. Щастлив съм, че вече 13 години работя с тях и сме постигнали много големи успехи заедно“ – сподели Мартин Чой.


Българинът се подготвя много сериозно за предстоящите стартове от новия сезон и преди няколко дни се завърна от Испания, където в продължение на една седмица направи тестове на различни писти около Барселона. В момента Чой е в София и тренира двуразово, като още в началото на месец март ще бъде на пистата в Серес за нови тестове на мотоциклета.


„Горди сме с дългогодишното ни партньорство с Мартин и с постиженията му. С голямо удоволствие продължаваме да го подкрепяме и вярваме в бъдещите успехи. Знаем, че Мартин е най-добрият в българския мото спорт и сме сигурни, че ще достигне високите цели, които си е поставил.“ споделя Андреас Триантопулос, изпълнителният директор на ЕКО България.--------------------------------------

За ЕКО България

ЕКО България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от HELLENiQ ENERGY – едно от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на ЕКО България се дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 91 бензиностанции под марката ЕКО на територията на страната.