ЕКО България отвори втора бензиностанция на самообслужване


Новият обект на веригата ЕКО в страната се намира в село Усойка, община Бобошево и предлага висококачествените бензин и дизел на марката.

София, 8 януари 2021 г.   

ЕКО България отвори втората си бензиностанция в страната на пълно самообслужване в село Усойка, община Бобошево. Новият обект на веригата дава възможност на клиентите самостоятелно да извършват целия процес по зареждане на автомобила си, без да е нужно присъствието на служители. В периода от 11 януари 2021 година, до 11 февруари 2021 година, притежателите на карти EKONOMY и SDI, които заредят на новия обект, могат да се възползват от специална отстъпка от 10 ст./л за бензин и дизел. На бензиностанцията не се предлагат газ и метан. 

С този нов обект компанията увеличи броя на бензиностанциите ЕКО в страната на 92. Обектът е построен по нова концепция и визия, които ЕКО прилага през последните години за бензиностанциите си във всички страни, в които има търговска дейност. Този мащабен проект по обновяване и модернизация в България, се очаква да приключи през тази година. През 2020 година, бяха завършени общо 46 бензиностанции ЕКО и през 2021 година, още 38 обекта ще бъдат с новата визия на марката. Тази инвестиция на компанията в страната възлиза на близо 2 милиона евро. 

„Въпреки сериозната и постоянно променяща се обстановка, продължаваме да изпълняваме успешно нашите планове относно мрежата на ЕКО в България, с една единствена цел – да предоставяме на всички наши клиенти висококачествени горива и отлично обслужване. Инвестираме в нови търговски обекти и обновяваме съществуващите, за да отговорим на променящите се потребителски нужди и да въведем и в България общата визия и стандарти, които Групата ни прилага във всички държави, където имаме дейност. Основни наши приоритети остават сигурността и безопасността – както на нашите клиенти, така и на нашите служители“, сподели г-н Андреас Триантопулос, Изпълнителен директор на ЕКО България.

За да гарантира качеството и количеството на горивата, предлагани във веригата от бензиностанциите си, като част от програмата си Гаранция ЕКО, компанията редовно провежда внезапни проверки заедно с независимата инспектираща организация Булгарконтрола. 
За лоялните си клиенти, EKO предлага карта EKONOMY, която предоставя промоционални цени при зареждане от цялата гама традиционни и премиум горива на марката, както и преференциални условия за други продукти и промоции. Всеки желаещ може да получи своята карта EKONOMY безплатно от обектите на ЕКО в цялата страна.   

--------------------------------------