EKO България зареди новата година с геймърски дух и нови приключения

EKO България зареди новата година с геймърски дух и нови приключения
                                           


5 януари 2023. За празнично начало на Новата гадина EKO България раздаде впечатляващи награди за малки и големи – 15 комплекта PlayStation®5 FIFA 23 Bundle, включващ FIFA 23, DualSense Wireless Controller, допълнителен DualSense Wireless Controller и headset Pulse 3D. 


Участниците в атрактивната томбола имаха възможност да получат награда, ако са заредили 30 или повече литра гориво в обектите от веригата бензиностанции в цялата страна и са регистрирали касовия бон за покупка в периода между 15 ноември до 30 декември 2022.


Кой казва, че подаръци се получават само на празниците. Заредете се за нови приключения през новата година със страхотни награди от EKO България.
За EKO България:


EKO България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от HЕLLENiQ ENERGY Group една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на EKO България се дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 92 бензиностанции под марката EKO на територията на страната. Досега тя е инвестирала повече от 100 милиона евро в българската икономика от 2002 г. насам и има 1100 служители в мрежата от бензиностанции на EKO България.
За HЕLLENiQ ENERGY:


HELLENiQ ENERGY е една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа с дейности, обхващащи цялата енергийна верига и с присъствие в 6 държави. Основните дейности на групата включват рафиниране, доставка и търговия с петролни и нефтохимически продукти, маркетинг на горива както в Гърция, така и в международен план, възобновяеми енергийни източници, производство и търговия с електроенергия, както и доставка, дистрибуция и търговия с природен газ.


Групата бързо се трансформира на базата на своя нов стратегически бизнес план за устойчив растеж, наречен „Визия 2025“.