Открихме 93-тия си обект в страната

EKO България открива нова бензиностанция 
Разград е локацията на 93-тия обект на веригата  
Разград, 9-и март 2023-та г. EKO България отвори нова бензиностанция с адрес – гр. Разград, ул. „Перистър“ 6Б. Това е 93-тият обект от веригата, която компанията управлява в България и първи обект в Разград, с което EKO България разширява присъствието си в Северния регион на страната.


Новата бензиностанция предлага EKONOMY и премиум горива на марката EKO, както и масла EKO MEGATRON. 


На събитието по повод официалното откриване на бензиностанцията присъстваха г-н Денчо Бояджиев, кмет на град Разград, Изпълнителният директор на EKO България, г-н Андреас Триантопулос, официални гости, както и най-добрият български пистов мотоциклетист и единственият наш представител в Световния шампионат по издръжливост, посланик на EKO България, Мартин Чой.


„Днес се радваме да открием първия си обект в Разград. Присъствието ни тук е част от нашата стратегия за устойчиво развитие, която включва завършилото миналата година външно обновяване на станциите и започналото поетапно вътрешно модернизиране по новите стандарти. Продължаваме с разширяване на мрежата и присъствие в районите, в които не сме били представени – заедно с добавяне на нови продукти и услуги, които са изцяло насочени към удобството и удовлетворението на нашите клиенти.“ – сподели г-н Андреас Триантопулос, Изпълнителен директор на EKO България.


Освен качествени горива и приятно обслужване по случай откриването EKO България предлага на клиентите, които заредят гориво в новия обект, специални промоции, както и по-високи отстъпки през картите за лоялност за периода на кампанията. Предвидени са много игри с атрактивни награди под мотото „Обади се като стигнеш“ като част от кампанията за социална отговорност, с която EKO България призовава към разумно, безопасно шофиране и толерантност на пътя.