ЕКО България отбеляза 15 успешни години на българския пазар

Българското дружество „ЕКО България“ ЕАД, част от най-голямата гръцка индустриална корпорация Hellenic Petroleum Group, отбеляза своята 15-годишнина на българския пазар.
Събитието премина под мотото „15 години сигурни по пътя към успеха“, което обобщава както успешното присъствие на дружеството у нас, така и неговия социален ангажимент.
Компанията посрещна близо 500 партньори и гости на официален коктейл и класически концерт в изисканата обстановка на царския дворец „Врана“. Специално за събитието пристигнаха и представители на висшия мениджмънт на Hellenic Petroleum, които изразиха радостта от постигнатите успехи и споделиха подробности за бъдещите планове на компанията.
„Бъдещето е пълно с предизвикателства, рискове и промени. Hellenic Petroleum е изключителнo силна и фокусирана корпорация и може да сте убедени, че няма да пропуснем нито една предложена възможност“, заяви главният изпълнителен директор на Hellenic Petroleum Group Григорис Стергюлис. Той оцени изключително високо работата на българския екип и изрази своите адмирации към постигнатите резултати.
„Единственият път както пред Hellenic Petroleum, така и пред ЕКО България, е безкомпромисното качество на продукти и услуги и реализацията на добри практики в една от най-динамичните икономически сфери“, допълни още Стергюлис.
„Не ни е страх от бъдещето, даже напротив, вече имаме ясна стратегия за оптимизиране на бизнеса и правилно подреждане на приоритетите на компанията“, потвърди и Роберто Караханас - мениджър „Международни и вътрешни пазари“ в Hellenic Petroleum Group.