Първият печеливш от ЕKO Smile официално получи своя нов автомобил

Първият печеливш от ЕKO Smile официално получи своя нов автомобил

Първият печеливш от промоционалната игра на EKO Smile за 1 от 3 нови автомобила Suzuki S-Cross официално получи своята награда. Двадесет и четири годишният Ивайло Иванов от град Видин беше избран чрез жребий от компютърен софтуер и в присъствието на нотариус.

На специално събитие в един от обектите на ЕКО, автомобилът посрещна своя нов собственик в празнична обстановка, заедно с екипа на компанията, журналисти и много звездни гости. А изпълнителният директор на ЕКО България – г-н Андреас Триантопулос връчи лично ключовете за наградата на победителя.

„Все още съм много изненадан и развълнуван! Когато се регистрирах в ЕКО Smile дори не си представях, че голямата усмивка от логото скоро ще се пренесе върху моето лице. Благодаря на ЕКО България, това е награда за нашата взаимна лоялност.“, сподели печелившият Ивайло Иванов.

Кампанията по случай старта на новата лоялна програма ЕKO Smile започна в началото на октомври, като само за месец хиляди се включиха в томболата с мечтата за голямата награда. Първото теглене се проведе на 3 ноември и в него участваха всички потребители, регистрирани в ЕKO Smile до края на октомври.  Тези, които са си направили профил и в мобилното приложение участваха с две регистрации, като в резултат над 70% от клиентите са използвали мобилната версия на ЕKO Smile.

„Програмата EKO Smile и нейната дигитална версия имат ключова роля в нашата стратегия, която поставя клиентите на първо място. Чрез новата лоялна програма ние сме по-близо до тях, като мобилната версия ни позволява да отговорим по-добре на техните нужди. Така продължаваме и своя дългогодишен ангажимент да предоставяме отлично обслужване и продукти с най-високо качество в нашата непрекъснато разрастваща се мрежа от бензиностанции, чийто брой в България вече е 95, а до края на годината предстои откриването на още два обекта. Сигурен съм, че те ще посрещнат и нашия редовен клиент и първи печеливш Ивайло Иванов, на когото пожелавам безаварийно шофиране и удоволствие от всяко пътуване.“, каза Андреас Триантопулос, изп. директор на EKO България.  

Промоционалната игра за нов автомобил Suzuki S-Cross продължава до края на годината с още две тегления, съответно за ноември и декември. Следващият жребий предстои на 4 декември 2023 г. и в него автоматично участват всички настоящи и бъдещи клиенти на ЕKO Smile, с регистрация до 30 ноември включително. Тези, които си направят личен профил в мобилното приложение, отново получават двоен шанс за награда. Участието не е обвързано с покупка.

EKO България пожелава успех на всички участници!

Желаещите да се присъединят към EKO Smile могат да го направят, като свалят приложението от Google Play, App Store, Huawei AppGallery или като се регистрират в www.ekosmile.bg.