Отстъпка от 20 ст./л на премиум горивата през август

EКО БЪЛГАРИЯ ЗАРЕЖДА ЛЯТОТО С ОЩЕ АТРАКТИВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Нова отстъпка от 20 стотинки на литър през август


София, 5-и август – ЕКО България продължава серията от специални предложения. От днес клиентите на веригата бензиностанции ще имат възможност да зареждат горивата Diesel Double Filtered и EKO Racing 100 с отстъпка от 20 стотинки на литър. Промоцията е валидна всеки петък, събота и неделя за периода от 5-и до 31-ви август. Отстъпката се прилага за горива, закупени с карта EKONOMY от индивидуални клиенти. 


ЕКО България се отличава с качествените си премиум горива. Според експертите и дългогодишните клиенти Diesel Double Filtered и EKO Racing 100 осигуряват по-дълъг живот на двигателя, повече сила и по-голяма мощност. Сега на специална цена в разгара на лятото – сезонът на ваканциите и активните пътувания, промоцията дава възможност за специална грижа и към автомобила.


ЕКО България продължава линията от нови и вълнуващи предложения за своите клиенти и техните автомобили, за да превърне пътуването в зареждащо лятно преживяване.

В бензиностанциите ЕКО 1081 София Пражка Пролет и ЕКО 1005 Усойка отстъпката ще се прилага само събота и неделя през месец август.

--------------------------------------
За ЕКО България


ЕКО България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от Hellenic Petroleum Group една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на ЕКО България се   дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 91 бензиностанции под марката ЕКО на територията на Република България.