Кариери

ЕКО България ЕАД е част от Hellenic Petroleum Group и оперира в сектора за търговия на дребно с горива в страната. Компанията разпространява своите продукти и предлага услуги чрез мрежа от 91 бензиностанции, под търговската марка EKO. 

Ние, в EKO България, вярваме, че хората са ключа към създаването на добавена стойност за клиентите ни и развитието на бизнеса. Следователно вярваме, че успехът ни е свързан пряко с това да инвестираме и развиваме професионалисти, които споделят нашите ценности и мисията на компанията. Идеалният кандидат е човек, който се стреми да развива своите умения, ориентиран е към постигането на резултати, умее да работи в екип и има способността да се адаптира към предизвикателна и динамична работна среда.

Това, което предлагаме на нашите колеги, е не само възможността да работят в утвърдена мултинационална компания с вдъхновяваща работна атмосфера, но и шанс да проявяват инициатива и да приложат своите знания и умения в работните процеси и задачи. Стремежът ни е да създаваме условия и да предоставяме възможности за учене, израстване и реализация.

Ако желаете да кандидатствате за някоя от обявените свободни работни позиции в EKO България, моля, изпратете автобиографията си на английски език на следния адрес: jobs@eko.bg като посочите позицията, към която проявявате интерес.

Тук можете да се запознаете с Политиката за защита на личните данни на компанията. Изпращайки автобиографията си на посочения и-мейл вие заявявате, че сте запознати с нея.