EKO България стопля сърца със съпричастност и усмивки в очакване на Коледа

EKO България стопля сърца със
съпричастност и усмивки в очакване на Коледа19 декември 2022 г. В началото на декември екип от EKO България посети защитени жилища в Правец и Видраре за хора с ментални и физически затруднения, за които ежедневното общуване е много важно. Украсихме домовете за Коледа, обядвахме заедно и преживяхме един различен ден. Седмица по-късно отново сме тук с подаръци и за да присъстваме на коледното им празненство, на което те показват уникалните си таланти. 


В допълнение, не спираме да развиваме целогодишно нашите дългогодишни партньорства с „Майко Мила“, фондация подкрепяща майки на деца с увреждания, като купуваме от тях ръчно направена коледна украса. Традиционно подкрепяме „Операция: плюшено мече“ и каузата да сбъдваш детски мечти. 


Горди сме, че за поредна година продължаваме по пътя на доброто и допълваме серията от дългосрочни ангажименти и партньорства.   За EKO България:


EKO България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от HЕLLENiQ ENERGY Group една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на EKO България се дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 92 бензиностанции под марката EKO на територията на страната. Досега тя е инвестирала повече от 100 милиона евро в българската икономика от 2002 г. насам и има 1100 служители в мрежата от бензиностанции на EKO България.
За HЕLLENiQ ENERGY:


HELLENiQ ENERGY е една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа с дейности, обхващащи цялата енергийна верига и с присъствие в 6 държави. Основните дейности на групата включват рафиниране, доставка и търговия с петролни и нефтохимически продукти, маркетинг на горива както в Гърция, така и в международен план, възобновяеми енергийни източници, производство и търговия с електроенергия, както и доставка, дистрибуция и търговия с природен газ.


Групата бързо се трансформира на базата на своя нов стратегически бизнес план за устойчив растеж, наречен „Визия 2025“.