ЕKО България представя още две бензиностанции с нов и модерен интериор

ЕKО България представя още две бензиностанции с нов и модерен интериор

Завърши обновяването на още две от нашите бензиностанции, които се отличават с нов и модерен интериор – ЕKО 1024 в гр. Плевен и ЕKО 1134 в гр. Монтана. Дизайнът е проектиран така, че да подобри преживяването и комфорта на клиентите чрез съвременни съоръжения и уютна атмосфера. Бензиностанцията в Плевен допълва услугите си и с още едно предимство – автомивка на самообслужване, достъпна по всяко време на денонощието.

Двата обновени обекта предлагат пълната гама от нашите висококачествени горива  бензин EKONOMY 95, дизел и премиум серията ЕKО Racing 100 и Diesel Double Filtered. В допълнение шофьорите могат да открият богат избор от смазочни масла, както и необходимите аксесоари за поддръжка на автомобила.

На разположение е и обновената зона за храни и напитки „Kalypso”, където посетителите могат да заредят сили за предстоящите пътувания с кафеспециалитети, вкусни печива, пресни храни и стоки от първа необходимост. Чрез всяка своя покупка клиентите могат да се възползват и от предимствата на лоялната програма ЕKO Smile, която осигурява бонус точки срещу всеки похарчен лев в обект на веригата.

През 2020 и 2021 г. ЕKО България обнови външно своите обекти в цялата страна. След успешното приключване на проекта, компанията стартира и вътрешно обновление, в съответствие с Kalypso стандарта на групата. До момента общо 36 обекта са реновирани. Целта е до края на 2026 да бъдат обновени всичките 97 бензиностанции.

Каним всички клиенти да посетят обновените ни бензиностанции, като се запознаят отблизо с подобрените условия – резултат от дългосрочния ангажимент на ЕKО България да предоставя висококачествени услуги и удобство за всеки.