Мотоциклети


MOTO RACING SYNTHETIC 4T 10W-40


ОПИСАНИЕ – ПРИЛОЖЕНИЯ

EKO MOTO RACING SYNTHETIC 4T 10W-40 е изключително качествено, напълно синтетично двигателно масло, специално разработено за най-новото поколение 4-тактови мотоциклетни двигатели и особено за състезателни мотоциклети.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
EKO MOTO RACING SYNTHETIC 4T 10W-40 е 100% синтетично смазочно масло. Увеличава ускорението и мощността на двигателя и осигурява максимална защита на двигателя и скоростната кутия, както и отлична работа на съединителя. То е специално разработено да осигурява уникално смазване при каране по състезателни писти, но и при ежедневното шофиране в градски условия. Надвишава изискванията на всички големи европейски и японски производители.


СПЕЦИФИКАЦИИ
API SL, JASO MA2
MOTO SYNTHETIC 4T 5W-40


ОПИСАНИЕ – ПРИЛОЖЕНИЯ

EKO MOTO SYNTHETIC 4T 5W-40 е синтетично моторно масло, специално разработено за най-новите технологии и високо-мощностни 4-тактови мотоциклетни двигатели.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

EKO MOTO SYNTHETIC 4T 5W-40 е 100% синтетично масло. Осигурява максимално ускорение и мощност, като в същото време дава отлична защита на двигателя и скоростната кутия и превъзходна работа на съединителя. Така намалява триенето, осигурявайки надеждна работа на мотоциклета дори при най-тежки условия за шофиране. Надвишава изискванията на всички големи европейски и японски производители на мотоциклети.


СПЕЦИФИКАЦИИ
API SL, JASO MA2
MOTO ULTRA 4T 10W-40


ОПИСАНИЕ – ПРИЛОЖЕНИЯ

EKO MOTO ULTRA 4T 10W-40 е високоефективно полусинтетично двигателно масло, подходящо за 4-тактови мотоциклети и скутери от всички европейски и японски производители.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

Предлага увеличено ускорение, отлична защита на двигателя и
скоростната кутия и отлична работа на съединителя. Надвишава изискванията на големите европейски и японски производители.


СПЕЦИФИКАЦИИ
API SL, JASO MA/MA2
MOTO SUPER 4T 20W-50


ОПИСАНИЕ – ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO MOTO SUPER 4T 20W-50 е 4-тактово масло за мотоциклети и скутери.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
EKO MOTO SUPER 4T 20W-50 е специално разработено за максимална защита през цялата година и ефикасно смазване в широк температурен диапазон.


СПЕЦИФИКАЦИИ
API SG, JASO MA
MOTO SYNTHETIC 2T


ОПИСАНИЕ – ПРИЛОЖЕНИЯ

EKO MOTO SYNTHETIC 2T е напълно синтетично моторно масло по модерна технология, специално разработено за съвременни, високоскоростни и мощни двутактови двигатели на мотоциклети и скутери. Също така е подходящо за моторни шейни, моторни триони и моторни косачки за трева. 
EKO MOTO SYNTHETIC 2T отговаря на горното ниво JASO FD и ISO-L-EGD на JASO и ISO стандартите и най-взискателните спецификации на големите производители на двутактови двигатели.


ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
EKO MOTO SYNTHETIC 2T е естерно базиран, 100 % синтетично двигателно масло. Осигурява незабавно ускорение, отлична чистота на двигателя и максимална защита от износване и минимизира саждите и отлаганията. Подходящо е и за двата премикса (съотношение гориво: масло до 50: 1, съгласно препоръките на производителя) и масло-инжекционни системи. Спомага за намаляване на емисиите и удължаване живота както на двигателя, така и на системата за емисии.


СПЕЦИФИКАЦИИ
JASO FD, ISO-L-EGD, API TC,
HUSQVARNA 346/372, ROTAX 253
MOTO ULTRA 2T


ОПИСАНИЕ – ПРИЛОЖЕНИЯ

EKO MOTO ULTRA 2T е високоефективно полусинтетично моторно масло,разработено за всички модерни двутактови мотоциклети и скутери сдвигатели на японски и европейски производители. Също така е подходящо за моторни шейни, косачки и резачки. Има много добро изпълнение дори и при най-тежки експлоатационни условия.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
EKO MOTO ULTRA 2T е подобрено със специален синтетичен компонент за намаляване на саждите и отлаганията и подобряване на смазването, като по този начин осигурява по-добра чистота на двигателя и ефективна защита от износване. То е подходящо и за двата премикса (съотношение гориво: масло до 50: 1, според препоръките на производителя) и системите за впръскване на масло. Благодарение на ниското си съдържание на пепел, EKO MOTO ULTRA 2T предпазва от предварително запалване и подобрява чистотата на двигателя и безопасната експлоатация.


СПЕЦИФИКАЦИИ
JASO FC, ISO-L-EGC, API TC

MOTO SUPER 2T


ОПИСАНИЕ – ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO MOTO SUPER 2T е минерално масло с ниско съдържание на пепел, предназначено за двутактови двигатели на мотоциклети и скутери. Също така е подходящо за моторни шейни, косачки и резачки.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

EKO MOTO SUPER 2T е подходящо както за премикс (съотношение гориво: масло до 50: 1, съгласно препоръките на производителя), така и за системи за инжектиране на масло. Благодарение на формулата за ниско съдържание на пепел, EKO MOTO SUPER 2T защитава срещу предварително запалване, като в същото време осигурява чистота и надеждна работа на двигателя.


СПЕЦИФИКАЦИИ
JASO FB, ISO-L-EGB