Тежкотоварни


FORZA PLATINUM FORMULA LE 10W-40


ОПИСАНИЕ - ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO FORZA PLATINUM FORMULA LE 10W-40 е високотехнологично, напълно синтетично масло, специално разработено за съвременни дизелови двигатели с ниски емисии (EURO 5/EURO 6), оборудвани с найновите технологии за отработените газове. Макар че е разработено за този тип двигатели, осигурява същите отлични характеристики при двигателите от предишното поколение. Освен това е подходящо за двигатели на природен газ (Метан).


ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
EKO FORZA PLATINUM FORMULA LE 10W-40 отговаря на най-новите спецификации на Производителите на оригинално оборудване (OEM), като по този начин позволява използването на едно моторно масло при смесена експлоатация на авто-парка. Подобрява стартирането на студен двигател при ниски температури, намалява саждите и износването и предлага удължен период за смяна на масло и сервизно обслужване, което води до по-малко престой на тежкотоварните превозни средства. Допринася за постигане на съответствието на превозните средства на екологичните изисквания по отношение на емисиите и удължава живота на филтъра за твърди частици на дизеловите двигатели (DPF). Позволява максимални периоди за смяна на масло и увеличена производителност и чистота на двигателя, като в същото време допринася за икономията на гориво.
EKO FORZA PLATINUM FORMULA LE 10W-40 е правилният избор за почти всички приложения на моторно масло при смесени авто-паркове на различни производители, намалявайки броя на използваните смазочни масла.


СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA E6/E7, API CI-4, “ΜΒ -APPROVAL
228.51”, MB 226.9, MAN M3477/M3271-1,
VOLVO VDS-3, RENAULT RLD-2/RXD/RGD,
MTU TYPE 3.1, DAF REQUIREMENTS,
DEUTZ DQC-III-10 LA, CUMMINS CES
20076/20077, MACK EO-N, JASO DH-2FORZA SYNTHETIC 10W-40


ОПИСАНИЕ - ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO FORZA SYNTHETIC 10W-40 е високотехнологично синтетично
двигателно масло за тежкотоварни дизелови двигатели, подходящо
за двигатели EURO 5, но също и за двигатели от предишно поколение,
съгласно препоръките на производителя.


ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Осигурява максимална защита срещу износване и поддържа двигателя
чист при тежки експлоатационни условия. Разработено е за удължен
период за смяна на масло.
EKO FORZA SYNTHETIC 10W-40 е одобрено от големи производители,
включително MERCEDES BENZ, MAN, VOLVO и MACK, които следователно
могат да използват едно и също моторно масло, като по този начин се
опростява управлението на процедурите за смазване и на складовата
наличност.


СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA E4/E7, API CI-4, “ΜΒ -APPROVAL 228.5”,
MAN M3277, SCANIA LDF-2, VOLVO VDS-3,
MTU TYPE 3, RENAULT RXD/RLD-2,
DEUTZ DQC III-10, MACK EO-N/EO-M PLUS,
CUMMINS CES 20077/78FORZA ULTRA LE 15W-40


ОПИСАНИЕ - ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO FORZA ULTRA LE 15W-40 е високотехнологично, полусинтетично масло за тежконатоварени дизелови двигатели, специално разработено за съвременни двигатели с високи мощности и с ниски емисии (EURO 5 и EURO 6), оборудвани със съвременни системи за третиране на отработени газове, включително Рециркулация на отработените газове (EGR), Селективна каталитична редукция (SCR) и филтри за твърди частици (DPF). То осигурява същата отлична работа и на двигатели от по-старото поколение.


ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Отговаря на най-новите спецификации на всички големи производители на двигатели, като по този начин позволява използването на един смазочен материал за смесен авто-парк от различни производители и технологии. Осигурява максимална мощност и чистота на двигателя, дори при най-взискателните условия на работа, допринасяйки за гладкото функциониране на двигателя. То е разработено за удължен период за смяна на масло и сервизно обслужване и е съвместимо с всички съвременни устройства за третиране на отработени газове. Благодарение на ниското съдържание на сяра, фосфор и сулфатна пепел, EKO FORZA ULTRA LE 15W-40 осигурява защита и удължава живота на филтрите DPF, като по този начин осигурява удължен период за смяна на филтъра.


СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA E9/E7, API CJ-4/CI-4+/CI-4, API SM/CF,
MB 228.31, MAN M3575, MTU TYPE 2.1,
VOLVO VDS-4, MACK EO-O PREMIUM PLUS,
RENAULT RLD-3, CUMMINS CES 20081,
CATERPILLAR ECF-2, ECF-3,
DEUTZ DQC III-10 LA, DDC 93K218,
GLOBAL DHD-1, JASO DH-2
FORZA PREMIUM 15W-40


ОПИСАНИЕ - ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO FORZA PREMIUM 15W-40 е изключително високоефективно дизелово масло, подходящо за тежкотоварни автомобили и извънпътно оборудване на всички големи производители.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

EKO FORZA PREMIUM 15W-40 осигурява максимална защита и чистота, както и удължени интервали за смяна на маслото в двигатели, работещи при трудни условия и приложения извън пътя. То е одобрено от основните производители, включително MERCEDES BENZ, MAN, VOLVO, RENAULT и MACK, това е най-добрият избор в случай на дизелов двигател с високо натоварване, където се използва масло с вискозитет 15w40.


СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA E7, ACEA A3/B4, API CI-4/SL,
“ΜΒ -APPROVAL 228.3”, MAN M3275-1,
VOLVO VDS-3, MACK EO-N, RENAULT RLD-2,
CATERPILLAR ECF-2, CUMMINS CES 20078,
MTU TYPE 2
FORZA PLUS 15W-40


ОПИСАНИЕ - ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO FORZA PLUS 15W-40 е висококачествено масло за дизелови двигатели, подходящо за тежкотоварни автомобили и извънпътно оборудване, в съответствие с необходимите спецификации за смазочни материали.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

EKO FORZA PLUS 15W-40 осигурява отлична защита на двигателя и повишена чистота в широк диапазон от приложения на пътя и извън него, както и в различни работни условия. Това е надежден и доказан избор за смазване на почти всички тежкотоварни автомобили, намиращи се в смесени авто-паркове на различни производители и възрасти.


СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA E5, API CH-4/SJ, MB 228.1, MAN M
3275-1, VOLVO VDS-2, MTU TYPE 2
FORZA PREMIUM 20W-50


ОПИСАНИЕ - ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO FORZA PREMIUM 20W-50 е изключително високоефективно дизелово масло, подходящо за тежкотоварни автомобили и извънпътно оборудване, работещи в тежки пътни и извънпътни приложения.ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
EKO FORZA PREMIUM 20W-50 е разработено, за да осигури висока чистота и защита на двигателя при удължени интервали на смяна на маслото. Препоръчва се за двигатели с много часове експлоатация при трудни условия, при автомобили на и извън пътя. Съответства на най-новите спецификации на всички основни производители на двигатели, като по този начин позволява използването на едно масло за смесени авто-паркове от товарни автомобили и извънпътно оборудване на различни производители.


СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA E3, ACEA A2/B2, API CG-4/CF, API SL,
MB 228.3, MAN M 3275-1, MTU TYPE 2FORZA PLUS 20W-50


ОПИСАНИЕ - ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO FORZA PLUS 20W-50 е висококачествено масло за дизелови двигатели, подходящо за тежкотоварни автомобили и извънпътно оборудване, работещи при тежки експлоатационни условия.
ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ

EKO FORZA PLUS 20W-50 осигурява по-голяма защита и чистота на двигателите, работещи за дълги периоди от време при тежки условия, при приложения в и извън пътища.


СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA E2, API CF-4/SH, MB 228.1, MAN 271FORZA MONOGRADE 10W/20W/30/40/50


ОПИСАНИЕ - ПРИЛОЖЕНИЯ
EKO FORZA MONOGRADE е серия първокласни едносезонни смазочни материали, разработени да осигурят максимална ефективност и надеждна защита на тежкотоварни дизелови двигатели, работещи в извънпътни условия, но също така и в по стари дизелови автомобили, движещи се по пътища, където производителят препоръчва едносезонно моторно масло. Смазочните материали EKO FORZA MONOGRADE са подходящи за двигатели, хидравлични системи, трансмисии, помпи и компресори, съгласно препоръките на производителя за едносезонно масло.


ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ
Маслата EKO FORZA MONOGRADE са специално разработени за извънпътни автомобили и за приложения в строителството и минната промишленост. Тези смазочни материали осигуряват висока производителност и защита в много приложения по пътища и извън тях.


СПЕЦИФИКАЦИИ
ACEA E2, API CF/SH, MAN 270,
MTU TYPE 1, MB 228.0