Емоционален ден за участниците в „ЕКО Мото Училище по Безопасност“ с Мартин Чой

Важни съвети за безопасно поведение на пътя и ценна обратна връзка получиха участниците в събитието на писта Серес, Гърция

Участници от цялата страна се включиха в 9-ото „ЕКО Мото Училище по безопасност“ водено от многократния шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой. Събитието, което се проведе на 24 юни, 2021 г. на мото пистата край гръцкия град Серес, беше изпълнено с много емоции, високи скорости и неформални разговори между Мартин Чой и неговите фенове.  

Горещият мото ден започна с кратка теоретична сесия, по време на която участниците получиха насоки и инструкции за предстоящите тренировки на пистата. Разделени на групи, мотористите се редуваха на пистата от 10:30 до 17:00 часа. Водена от Мартин Чой, всяка група излезе за 5 сесии от по 15 минути на професионалната писта. Участниците следваха и стриктно изпълняваха поставените от най-добрия ни мотоциклетен състезател задачи, а в края на всяка сесия получаваха персонална обратна връзка и насоки как да подобрят личните си умения. 

По време на обедната почивка, Мартин Чой сподели с феновете си емоционални истории от скорошното си явяване на най-престижното мото състезание „24 часа на Льо Ман“, и разказа колко вълнуващо, но и отговорно е да бъдеш мото състезател.

В края на „ЕКО Мото Училище по Безопасност“, мотористите получиха сертификати от Мартин Чой за участието си. Многократният шампион по мотоциклетизъм сподели: „Благодаря на всички и се радвам, че реализирахме „ЕКО Мото Училище по Безопасност“ за 9-и път. Доволен съм от всички участници, защото демонстрираха добри умения. Най-важното за мен е, че прекарахме заедно с тях полезен и забавен ден и си тръгнахме в отлична форма.“ Той също така, призова всички да бъдат изключително внимателни на пътя и пожела успешен мото сезон. 

„ЕКО Мото Училище по Безопасност“ е една от съвместните инициативи на Мартин Чой и ЕКО България, които продължиха своето партньорство за 11-и пореден път през настоящата 2021 година.