EKO България отвори нова бензиностанция във Варна

EKO България отвори нова бензиностанция във Варна

Варна, 24 ноември, 2023 г. EKO България отвори нова бензиностанция в град Варна, с което разширява допълнително присъствието си в североизточния регион на страната. С новото попълнение обектите на веригата в страната стават 96. 

Новото ЕКО Варна отвори врати за клиенти на адрес бул. „Цар Освободител 122“, като освен качествени горива и първокласно обслужване, клиентите получават отстъпки при зареждане на бензинови и дизелови продукти. 

Новата ни бензиностанция във Варна предлага всички традиционни за компанията качествени горива от категорията EKONOMY, премиум горивата EKO Racing 100 и Diesel Double Filtered, а също и масла EKO MEGATRON. А с новата лоялна програма EKO Smile клиентите вече трупат точки при всяко зареждане или покупка в рамките на обектите ЕКО в страната. 

ЕКО бул. Цар Освободител във Варна отвари врати в разгара на кампанията за новата ни лоялната програма ЕKO Smile, в рамките на която всички регистрирали се участват в томбола за автомобил Suzuki S-Cross.

Кампанията стартира в началото на октомври, като само за месец хиляди се включиха в томболата с мечтата за голямата награда. Първото теглене се проведе на 3 ноември и в него участваха всички потребители, регистрирани в ЕKO Smile до края на октомври.  На 14 ноември бе връчена първата голяма награда, а остават още две, които ще бъдат изтеглени до края на годината.

Тези, които са си направили профил и в мобилното приложение участват с две регистрации.

За ЕKO България:

ЕKO България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 г. Компанията е част от HELLENiQ ENERGY Group - една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на ЕKO България е резултат от следване на основната й мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с непрекъснато разширяваща се мрежа от 96 бензиностанции към момента, опериращи под търговската марка ЕKO на територията на Република България, където повече от 1000 души обслужват нашите клиенти. Досега компанията е инвестирала над 200 милиона лева в българската икономика от 2002 г.