EKO България официално стартира новата си лоялна програма EKO Smile

От октомври до декември всички регистрирани в EKO Smile участват в игра за нов автомобил Suzuki S-Cross

EKO България официално стартира своята нова лоялна програма ЕKO Smile. Услуга, с която компанията отново доказва, че клиентите винаги са били на първо място. ЕKО Smile заменя досегашните карти EKONOMY, които бяха активни до 30.09.2023 г., новата програма запазва отстъпките за гориво и осигурява нови и разнообразни възможности като трупане на бонус точки и изобилие от подаръци. За по-голямо удобство и бърз достъп до оферти и услуги, EKO Smile картата може да се свали и в дигитален формат, през мобилното приложение разработено за всички мобилни опреационни системи.

За да отпразнува стартa на EKO Smile, EKO подарява и три нови автомобила Suzuki S-Cross, като веднъж месечно ще се организира томбола за една кола – през октомври, ноември и декември. В играта автоматично участват всички регистрирани в новата лоялна програма, а двоен шанс за награда получават тези, които си направят профил в безплатното мобилно приложение EKO Smile. Печелившите ще бъдат определени чрез жребий, който ще се провежда след края на всеки месец, а имената на победителите ще бъдат обявени до пет работни дни след съответното теглене. Кои са късметлиите ще научим на 3 ноември, 4 декември и 8 януари.

EKO Smile е резултат от дългогодишната стратегия на EKO България да бъде близо до своите клиенти, да осигурява отлично обслужване и качествени продукти във всички свои обекти, като броят на бензиностанциите в страната е 95 и продължава да расте.

„Програмата за лоялност EKO Smile не е само знак на благодарност към клиентите, но и отразява нашия персонализиран подход към тях. Чрез новата дигитална платформа ние им осигуряваме лесен достъп до повече продукти, специални оферти, отстъпки, а надяваме се и усмивки. Подобряването на потребителското преживяване е в основата както на лоялната ни програма, така и на корпоративния ни план за развитие. Затова създадохме една нова услуга, в която бизнесът, качеството и клиентите се обединяват в едно – EKO Smile.“ – каза Андреас Триантопулос, изпълнителен директор на EKO България.

Сред предимствата на EKO Smile са новите бонус точки, които се начисляват както върху всеки литър гориво, така и върху всеки похарчен лев при пазаруване в минимаркета или гастрозоната на бензиностанциите в цялата страна. Точките могат да се използват за специални оферти, продукти, изкушаващи кулинарни предложения, игри, подаръци или да се обмeнят с приятели, които също имат профили в лоялната програма. Членовете на EKO Smile ще ползват и преференциални условия за продукти и услуги на едни от най-известните и обичани брандове, като партньорските оферти започват с неустоими предложения от Samsung и 20% отстъпка в Картинг Ринг Мол. Специалните оферти ще се обновяват всеки месец с допълнителни предложения.

Желаещите да се присъединят към EKO Smile – могат да го направят, като свалят приложението от Google Play, App Store, Huawei AppGallery или като се регистрират в www.ekosmile.bg. А за най-верните почитатели на EKO програмата предвижда и нивото EKO Smile Premium – достъп до специални продукти от EKO Smile каталог, колекционерски продуктови линии от партньори на програмата и двойни EKO Smile точки при зареждане на премиум EKO горивата.