EКО България ви очаква на напълно обновената писта в София Картинг Ринг

EКО България ви очаква на напълно обновената писта в София Картинг Ринг


6 Януари 2023. Всеки има възможност да тества своите способности, като от старта до финала ще трябва да преодолее около 620 метра дължина и 17 завоя на новата писта, която се очаква да бъде с около 2 секунди по-бърза.


Напълно обновеният дизайн е подходящ както за начинаещи, търсещи забавление, така и за по-опитни пилоти, чиято цел е да доусъвършенстват уменията си. Освен за забавление и адреналин – новата писта ще бъде използвана за многобройните надпревари и шампионати организирани от София Картинг Ринг. Тук се провеждат подготовката и квалификациите за традиционния шампионат по издръжливост „EKO 24 часа на България“, който предстои да отбележи своята 11-а година.


Многото различни траектории и начини на преминаване ще позволят повече изпреварвания и атракция за зрителите. Промяната ще помогне и в обучението на най-малките пилоти, участващи в „Картинг училището за шампиони“


За EKO България:


EKO България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от HЕLLENiQ ENERGY Group една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на EKO България се дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 92 бензиностанции под марката EKO на територията на страната. Досега тя е инвестирала повече от 100 милиона евро в българската икономика от 2002 г. насам и има 1100 служители в мрежата от бензиностанции на EKO България.
За HЕLLENiQ ENERGY:


HELLENiQ ENERGY е една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа с дейности, обхващащи цялата енергийна верига и с присъствие в 6 държави. Основните дейности на групата включват рафиниране, доставка и търговия с петролни и нефтохимически продукти, маркетинг на горива както в Гърция, така и в международен план, възобновяеми енергийни източници, производство и търговия с електроенергия, както и доставка, дистрибуция и търговия с природен газ.


Групата бързо се трансформира на базата на своя нов стратегически бизнес план за устойчив растеж, наречен „Визия 2025“.