Електрозарядни станции


EKО България създава още удобства за клиентите

Ефективни зарядни станции за електромобили


ЕKО България продължава да разширява серията от услуги в своите обекти. За удобство на клиентите работят две зарядни станции за електрически автомобили. Устройствата се намират в град София в ЕKО обект 1160 (ул. „Д-р Стефан Сарафов“ и бул. „България“) и в района на град Пловдив в ЕКО обект 1157 (магистрала „Тракия“, 122-ри км в посока София-Бургас).


ЕKО България като модерна и адаптивна компания съобразява своите предложения с изискванията на пазара. Все повече автомобили ползват алтернативни методи на зареждане. В отговор на засиленото търсене ЕKО България внедрява зарядни станции на своите обекти. Условията за ползване са обозначени на място със специални табели. Цената е 0,80 BGN/kWh


ЕKО България ще продължи да предлага нови услуги, за да създава приятни преживявания по време на път и по време на почивка в ЕKО обектите.                                     


--------------------------------------
За ЕKО България


ЕKО България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от Hellenic Petroleum Group една от водещите енергийни групи в Югоизточна Европа. Успешното развитие на ЕKО България се   дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 91 бензиностанции под марката ЕKО на територията на Република България.