Дигитални карти Cardbox-EKOКлиентите на ЕКО България ползват отстъпки с дигиталните карти Cardbox-EKO директно на мобилните си телефони. Новият канал за продажба е достъпен след сваляне на специално приложение от App Store или Google Play, съобразно операционната система на мобилните апарати.София, 30 април 2021 г.
Клиентите на ЕКО България вече могат да зареждат с отстъпка, ползвайки дигиталните карти Cardbox-EKO във всички обекти на веригата бензиностанции. Cardbox e мобилно приложение за електронно издаване и съхранение на карти за отстъпки, което потребителите могат да свалят от App Store или от Google Play, съобразно операционната система на своите смарт телефони.


След инсталация на приложението клиентите на ЕКО ще могат веднага да селектират и активират от неговото меню своята Cardbox-EKO карта. Картата се визуализира на екрана на мобилния телефон, за да се използва при заплащането на горива и промоционални продукти на касата на бензиностанцията чрез уникалния баркод, който всеки индивидуален потребител получава.


Картите Cardbox-EKO представляват нов канал за продажба, резултат от стратегическо партньорство, което ЕКО започва да развива – част от дигиталната трансформация на компанията, целяща да предложи иновативни решения в името на удобството на своите клиенти.


Клиентите на ЕКО ще получават на приложението си новини и специални оферти, за да могат да се възползват директно от тях. Отстъпките за горива, предлагани от дигиталните Cardbox-EKO карти са 7 ст. за всеки литър дизел и бензин и 4 ст. за литър автогаз или килограм метан.


Повече информация за Cardbox можете да откриете на https://cardbox.bg/.