EKONOMY се трансформира в EKO Smile

EKONOMY се трансформира в EKO Smile

В края на август с голямо вълнение представихме новата ни програма EKO Smile. Добре позната на всички лоялни клиенти карта EKONOMY се разширява с допълнителни услуги към клиентите и трупане на точки, за да достави по-добро потребителско преживяване с още преференции и услуги. В допълнение разработихме специално мобилно приложение с дигитална карта, което да бъде в полза на клиентите в движение и по всяко време.

Голямата новина е, че в рамките на ЕKO Smile вече се начисляват и точки при зареждане и пазаруване в обектите, които могат да бъдат използвани за специални оферти, игри, аукциони, чудесни подаръци или обмен с приятели, които също имат профили в лоялната програма. Запазва се и досегашната отстъпка при зареждане на горива.

От предимствата на EKO Smile клиентите могат да се възползват чрез новата дигитална или физическа карта, а в специалното приложение ще следят в реално време информация за натрупаните точки, история на трансакциите, а също и актуални новини за промоции и още полезна информация.

„Лоялната програма EKO Smile e резултат от усилията ни непрекъснато да подобряваме потребителското преживяване и то да бъде персонализирано спрямо нуждите на всеки клиент. Чрез подобренията в програмата се стремим да създадем и една EKO общност. В нея точките са не само жест от нас към клиентите, а те могат да ги споделят и със своите приятели в рамките на приложението, което допринася към персонализираното споделено преживяване“ – каза Андреас Триантопулос, изпълнителен директор на EKO България.

Настоящата карта EKONOMY ще бъде валидна до 23:59 ч. на 30.09.2023 г., като клиентите ще могат да я заменят с карта Smile на всеки обект, да се регистрират на ekosmile.bg или в приложението, за да се възползват от още повече предимства на бензиностанции EKO.