Купуваш кола от OLX и играеш за гориво от ЕКО

Водещата платформа за онлайн обяви OLX и веригата бензиностанции ЕКО обединяват сили и даряват на своите клиенти възможности за пътувания и нови преживявания.

Всеки, който се намира в процес на търсене на автомобил втора ръка, чрез обявите на OLX има уникалния шанс да спечели една от 10-те карти за висококачествено гориво ЕКО, на стойност 200 лв. всяка. В периода от 2 ноември, 2020 г. до 17 декември, 2020 г. потребителите на платформата, които изберат своя нов автомобил измежду разнообразието от обяви в OLX и осъществят покупка на стойност над 5 000 лева, могат да участват в специална томбола и освен мечтаната придобивка да получат гориво за първото си пътуване и нови преживявания.

За да бъдат между късметлиите, участниците трябва да направят скрийншот на обявата на автомобила в OLX, който смятат да закупят и допълнително снимка или видео от първото си пътуване след като получат новата си кола. Доказателствата от първото им преживяване участниците трябва да публикуват също и в своя Фейсбук или Инстаграм профил с хаштаг #асеганакъде @EKOstations @OLXbg. За да завършат участието си, трябва да изпратят на имейл адрес promo@olx.bg до 17 декември, 2020 г., скрийншота на обявата от OLX, както и снимките или видеото от първото пътуване с новия автомобил. Подробно описание и ценни съвети за съдържанието, което трябва да създаде всеки участник може да се открият ТУК.

Категория „Автомобили и авточасти“ е една от най-активните в търсене и предлагане в OLX. Средно на месец се публикуват близо 50 000 обяви само за продажба на автомобили и над 100 000 за авточасти и автоаксесоари. Петте най-популярни търсения в категорията по ключови думи са: джип, BMW, Golf 4, Mercedes и ATV. В ценовата категория Автомобили между 5 000 – 10 000 лв. най-търсените марки сред потребителите на OLX са BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes и Toyota.

Клиентите на веригата бензиностанции ЕКО също така могат да се възползват и от промоционални цени при зареждане от цялата гама традиционни и премиум горива ЕКО. Притежателите на карта EKONOMY получават отстъпка от 7 ст./л за всички светли горива, както и 4 ст./л за автогаз и 4 ст./кг за метан. Добрата новина е, че всеки може да получи своята карта EKONOMY безплатно от обектите ЕКО из страната. 

За да гарантира качеството и количеството на горивата, предлагани във веригата от бензиностанциите си, през последните шест години ЕКО България провежда ежедневно внезапни проверки, заедно с независимата инспектираща организация Булгарконтрола, както на място в специализирана мобилна лаборатория, така и чрез анализи в акредитирана такава.

Допънителна информация

За OLX

OLX Group е водещата в света компания за онлайн обяви, обслужваща ежемесечно над 350 милиона души и работеща с над 20 потребителски марки на пет континента, като OLX, Avito, Letgo, Tradus, Autovit, dubizzle, fixly и otodom. 

Като част от OLX Group, OLX.BG е пазарен лидер в България. Платформата има 2.9 млн. регистрирани потребители, 1.7 млн. ежемесечни уникални потребители, които осъществяват 12 000 сделки всеки ден. OLX.bg достига до почти 60% от интернет популацията в страната.

За ЕКО България

ЕКО България ЕАД стъпва на българския пазар през 2002 година. Компанията е част от най-голямата индустриална и търговска група в Гърция Hellenic Petroleum, с ключова роля в развитието на енергийния сектор в Югоизточна Европа. Успешното развитие на ЕКО България се дължи на главната ѝ мисия – да предлага разнообразие от продукти с гарантирано качество и възможно най-доброто обслужване. Компанията разполага с верига от 91 бензиностанции под марката ЕКО на територията на страната.