Направи празниците специални

Всеки клиент е специален за ЕКО, а семейните празници чукат на вратата. За да споделим незабравимите моменти с близките, даваме възможност на всеки наш клиент да получи на специална цена висококачествени и стилни стъклени съдове на известната марка Leonardo в периода от 30 ноември 2020 г. до 28 февруари 2021 г.
При покупка на горива или други продукти от обектите на веригата бензиностанции ЕКО в цялата страна на стойност 20 лв. за леки автомобили и 80 лв. за автобуси или камиони над 3,5 тона, всеки клиент получава на касата един промо стикер. При зареждане с EKO Racing 100 или Diesel AVIO Double Filtered за същите суми, клиентите получат два промо стикера. Те се поставят в специална колекционерска карта, която може да бъде получена безплатно от всяка бензиностанция ЕКО. 
Срещу събрани пет броя промо стикера, може да се закупи с до 70% намаление продукт от специалната селекция артикули Leonardo, включени в промоцията. Със стилния си дизайн и изключителното си качество, те превръщат всяка маса в произведение на изкуството и внасят финес в ежедневието. В промоцията са включени продукти както за всекидневна употреба, така и за специални поводи като сетове и отделни продукти за сервиране, декоративни вази и комплекти от специални кутии за съхранение. Те могат да бъдат разгледани във всяка бензиностанция ЕКО, както и в специалната брошура.
Като жест към лоялните клиенти, притежателите на валидни карти ЕКО EKONOMY получават един промо стикер безплатно срещу събрани четири стикера и представяне на картите си. Продуктите на марката Leonardo, включени в промоцията, могат да бъдат закупени от всеки обект на ЕКО в цялата страна и без събрани бонус точки, но на редовна цена и без намалението, посочено в условията на промоцията. 


Пълните условия за участие в нея можете да разгледате ТУК.